Regnig söndag

Imorgon börjar hösterminen på riktigt. Sonen börjar nollan. Dom 3 första dagarna är det inskolning bara dock men på torsdag blir det full dag. 
 
Den här hösten kommer bli speciellt spännande då familjen har bestämt sig för att flytta till Stockholm. Vi bor idag i ett litet radhus utanför Göteborg som vi har beslutat att vi skall hyra ut 1 år för att prova lyckan i Stockholm. Känns så spännande och lite läskigt. Jobb har ordnat sig för oss men vi har ännu inte hittat en bostad och det är bara 1.5 månader kvar till vi skall flytta. Vi har några på gång som tur är så vi skall åka upp i slutet av månaden för att se om någon av dom är ok. Det är bara andra hands lägenheter då vi tänker att vi säljer vårt hus i Göteborg efter att vi provat på livet i Stockholm i ett år och köper hus då istället. Man vet ju inte kanske kommer vi inte alls trivas. 
 
Jag tror i o f att vi kommer trivas alldeles utmärkt. Den enda smolket i bägaren är att min dotter kommer bo kvar här i Göteborg och det kommer kännas konstigt att inte få träffa henne så ofta. Men jag tröstar mig med att det är inte så långt egentligen.3 timmar med tåget är ju ingenting.
 
Mer om flytt kommer och annt med såklart :)

Kommentera inlägget här :